Yritys

Blauweiss Import edustaa legendaarisen Cerwin-Vega! merkin tuotteita. Meillä on yli 20 vuoden kokemus Cerwin-Vegan tuotteista. Kauttamme saat tilattua kaikki valmistajan tämän hetkiseen valikoimaan kuuluvat tuotteet. Toimitamme tuotteet toimitusmyyntinä, joten minimoimalla varastokustannukset voimme tarjota erittäin kilpailukykyiset hinnat. Toimitusmyynti tarkoittaa toimitusta suoraan maahantuojan varastosta. Kaikki tuotteet hankimme aina virallisen maahantuojan kautta, joten myös takuuasiat järjestyvät ongelmitta.

Toimitamme myös Cerwin-Vega! Professional -tuotteita, kuten maailmankuuluja torvibassoja ja tehokkaita päätevahvistimia. Myös aktiivikaiuttimet kuuluvat nykyiseen valikoimaamme. Uusien Cerwin-Vegan ammattikäyttöön tarkoitettujen mallien äänenlaatu on jopa parempi, kuin monissa perinteisissä hifikaiuttimissa.

Nettisivuillamme olevat tuotteet ovat pääsäätöisesti ilmoitettu maahantuojan suositushinnoilla. Kannattaa kysyä meiltä tarjous haluamastasi tuotteesta sähköpostilla, mikäli olet ostamassa isompaa pakettia esim. kotiteatterin koko laitteistoa tai ammattikäyttöön isompaa kokonaisuutta. Valmistajan sivuilta www.cerwinvega.com näet tämän hetkiset mallit. Teemme sinulle mielellämme henkilökohtaisen tarjouksen tarvitsemistasi tuotteista!

Muihin palveluihimme ja tuotteisiimme voit tutustua yrityksemme sivuilla www.blauweiss.fi .

Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas.

Cerwin-Vega, Stroker, Afterburner, etc. are either registered trademarks or trademarks of Cerwin-Vega in United States and/or other countries.
Blauweiss Import on tämän verkkokaupan ylläpitäjä ja kaikki oikeudet Cerwin-Vega! tuotteiden nimiin ja tavaramerkkeihin on Cerwin-Vega yhtiöllä. Tuotteiden logot, kuvat ja nimet ovat ainoastaan täällä markkinointitarkoituksessa ja niden kaikkien oikeuksien omistaja on tuotteiden valmistaja.
Cerwin-Vega! koti- ja autoäänentoistolaitteiden virallinen Suomen maahantuoja on:
JJ HiFi Oy
Limingantie 5
90400 Oulu
info@jjhifi.com
Jälleenmyyjät:
Blauweiss Import www.blauweiss.fi -Kajaani
Hifistudio www.hifistudio.fi -Oulu,Jyväskylä,Kuopio,Tampere,Turku,Helsinki
Hifikulma www.hifikulma.fi -Salo,Forssa
Luxcenter www.luxcenter.fi -Rauma
verkkokauppa.com www.verkkokauppa.com