Toimitusehdot

Maksu toimii ennakkolaskulla. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseesi tilausvahvistuksen ja tiedot maksusta.

Ennakkomaksu:

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI 3157 3475 2002 9353 Blauweiss Import, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

Tuotteiden toimitus:

Maksetut tuotteet postitetaan 2-10 työpäivän sisällä maksun kirjautumisesta tilillemme, mikäli tuote löytyy Suomen maahantuojan varastosta. Mikäli tilattu tuote on loppunut maahantuojan varastosta, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Osa tuotteista tulee Euroopan keskusvarastolta, jolloin toimitusaika on noin 3-4 viikkoa tilauksesta.

PALAUTUS:

Lainmuutoksessa automaattinen kuluttajalle maksuton palautusoikeus poistui. Uusien säännösten myötä asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja kaupan peruutuksesta myyjälle. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Vain viallisille maksuton palautus!

Uudet voimaan tulevat tarjoukset eivät koske jo aiemmin tehtyjä tilauksia. Kaikki sivuilla olevat tekniset tiedot ovat valmistajan ilmoittamia ja emme vastaa niiden paikkansa pitävyydestä.

Tuotteiden hinnoissa on mukana ALV 24%. Blauweiss Import pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.